Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ : Αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» επί της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της «LAFARGE CEM

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 09:07
UPD:23:53

Αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ» επί της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης της «LAFARGE CEMENTOS SAU»

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία «Ανώνυμος Γενική Εταιρία Τσιμέντων ΗΡΑΚΛΗΣ» γνωστοποιεί, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Ν. 3461/2006, ότι κατά τη συνεδρίασή του της 18ης Νοεμβρίου 2015, κατήρτισε την αιτιολογημένη γνώμη του σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση που κατέθεσε η εταιρεία με την επωνυμία «LAFARGE CEMENTOS SAU» την 30η Ιουλίου 2015, για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (η «Δημόσια Πρόταση»). Η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου συνοδεύεται από την από 13 Νοεμβρίου 2015 Έκθεση της  «EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» (ο «Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος»).

Η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και η Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (www.lafarge.gr) και της ιστοσελίδας του Χρηματιστηρίου Αθηνών (http://www.helex.gr).

 

Δείτε τα αρχεία

  • Αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
  • Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου

Δείτε τα αρχεία
? Αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ
? Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου

www.lafarge.gr


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα