Από 14 - 16/10 το 3ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2005 15:27

Ο Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά φέτος, το Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, Θεσσαλονίκης από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2005.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, να διευρύνει τις συνεργασίες του στην περιοχή, φέρνοντας κοντά τα γειτονικά χρηματιστήρια και δίνοντας έμφαση στην παρουσίαση των κεφαλαιαγορών των χωρών που συμμετέχουν, καθώς και στην τεχνογνωσία που θα προσφέρουν ξένοι οίκοι.

Το συνέδριο θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κύριος Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο επίσημο δείπνο την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2005.

Κορυφαία στελέχη των χρηματιστηρίων και επιτροπών κεφαλαιαγορών στης Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Κύπρου, Αιγύπτου, Σερβίας και FYROM θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συνεργαστούν με σημαντικούς ξένους οίκους όπως Citigroup, HSBC, BNP Paribas, Standard & Poors, FTSE, STOXX και Dow Jones Indexes, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων, κύριος Gregor Pozniak.

Μεταξύ των ομιλητών περιλαμβάνονται: O Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Κύπρου, κύριος ¶κης Κλεάνθους, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου του Βουκουρεστίου, κύριος Stere Farmache, ο Πρόεδρος της Βουλγαρικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κύριος Apostol Apostolov, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας, κύριος Georgi Draichev, ο κύριος Dorde Jovanovic, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Σερβίας, καθώς και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου της FYROM, κυρία Elena Jakimovska Petrovska.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ
  • ΓΔ



Σχολιασμένα