Intralot και Bit8 επισφραγίζουν τη στρατηγική συμμαχία τους

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 12:09
UPD:12:10
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ανακοίνωσαν τη στρατηγική συμμαχία τους σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Τη στρατηγική τους συμμαχία γιόρτασαν η Intralot και η Bit8, πρωτοπόρος εταιρεία στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) διεθνώς, σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου στη Μάλτα, παρουσία του πρωθυπουργού της χώρας, Τζόζεφ Μούσκατ.

«Η στρατηγική συμμαχία της Intralot και της Bit8 θα αποτελέσει το παράδειγμα και για άλλους τομείς της οικονομίας της Μάλτας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καινοτόμες εταιρείες της Μάλτας με σαφές όραμα αναδεικνύονται παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα τους και προσελκύουν διεθνείς επενδυτές. Τόσο οι επενδυτές όσο και οι καταναλωτές έχουν ανάγκη από ένα ρυθμισμένο περιβάλλον και η Μάλτα κάνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Μούσκατ.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015, όταν ανακοίνωσαν τη στρατηγική συμμαχία τους σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο. Τον Ιούλιο του 2015, η Intralot προχώρησε στην εξαγορά μεριδίου 35% της Bit8 με δικαίωμα να αυξήσει τη συμμετοχή της έως 60%.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται στενά για την αποκλειστική και από κοινού ανάπτυξη και προώθηση λύσεων στη διεθνή αγορά διαδικτυακών συστημάτων, ώστε να παρέχουν στους πελάτες της Intralot κορυφαίες υπηρεσίες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM), διαχείρισης λογαριασμού παικτών (PAM) και καινοτόμων συστημάτων τυχερών παιχνιδιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα