Intrasoft International: Νέα σύμβαση με την ΕΤΕπ

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 11:33
UPD:11:35

Κοινοπραξία, με επικεφαλής την Intrasoft International, επέλεξε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) προκειμένου να υλοποιήσει σύμβαση-πλαίσιο, εκτιμώμενης αξίας 3-5 εκατ. ευρώ, για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής σε σχέση με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των βάσεων δεδομένων (Τμήμα 7).

Όπως αναφέρει η Intrasoft σε ανακοίνωσή της, η συμμετοχή της ίδιας εκτιμάται στα 2,2 εκατ. ευρώ περίπου. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρείες Atos και Engineering Ingegneria Informatica. Η σύμβαση είναι μέγιστης διάρκειας τεσσάρων ετών.

Επίσης, η ίδια κοινοπραξία, με επικεφαλής την Intrasoft International, είναι μεταξύ των πέντε επιλεγμένων προμηθευτών να υλοποιήσουν σύμβαση-πλαίσιο με την ΕΤΕπ στο πλαίσιο και του Τμήματος 6, το οποίο αφορά σε υπηρεσίες που σχετίζονται με τη συντήρηση, υποστήριξη και ανάπτυξη των συγκεκριμένων εσωτερικών εφαρμογών της ΕΤΕπ.

Η κοινοπραξία θα συμμετέχει σε μικρότερους διαγωνισμούς στο πλαίσιο ενός παράλληλου μηχανισμού κατακύρωσης σύμβασης για το ανωτέρω Τμήμα. Η συνολική αξία που ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για το Τμήμα 6 είναι μεταξύ 12 με 22 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων εδώ και 10 χρόνια. Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη νέα αυτή ευρωπαϊκή επιτυχία, καθώς οι καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε στους πελάτες μας σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των ανθρώπων μας μας επέτρεψαν να επεκτείνουμε με επιτυχία τη συνεργασία μας με την ΕΤΕ, πέρα από την ανάπτυξη λογισμικού, στην παροχή υποστήριξης σε μια νέα δραστηριότητα. Το έργο αυτό ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εταιρική στρατηγική μας να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε., ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε και επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των λύσεων και υπηρεσιών μας σε νέες δραστηριότητες ή τεχνολογικούς τομείς», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrasoft International, Αλέξανδρος Μάνος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα