Στη Γενική Τράπεζα η Citileasing

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2001 12:01
UPD:12:31

Tην εξαγορά της Citileasing, θυγατρικής της Citibank, ανακοίνωσε σήμερα επισήμως η Γενική Τράπεζα.

Τη σχετική συμφωνία υπέγραψαν από την πλευρά της Γενικής ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, κ. Ιωάννης Μάνος, και ο γενικός διευθυντής κ. Γιάννης Μούργελας, ενώ από την πλευρά της Citibank ο γενικός διευθυντής κ. Χρήστος Σορώτος και ο Operation and Technology group Head, κ.Λάμπρος Δημοσθένους. Η εταιρεία θα μετονομαστεί σε Γενική Leasing με πρόεδρο τον κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο και αντιπρόεδρο τον κ. Γιάννη Μούργελα.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Γενικής Τράπεζας, η εξαγορά της Citileasing, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του leasing από το 1987, εντάσσεται στο σχέδιο που έχει εκπονήσει η διοίκηση για την ενίσχυση του ομίλου με όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη γενικότερη αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της Γενικής Τράπεζας.

Ο γενικός διευθυντής της Citibank τόνισε ότι η στρατηγική της Citigroup για αύξηση των εργασιών της στην Ελλάδα επικεντρώνεται στις προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες διαθέτει συγκριτικό πλεονέκτημα και ότι θα συνεχιστεί η διάθεση και άλλων προϊόντων μέσα από συνεργασίες με άλλους Οργανισμούς.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα