Ο.Α.: Προσφορά για φοιτητές σε προορισμούς του εσωτερικού

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2005 18:18

Σε μια νέα προσφορά για τους νέους προχωρούν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές επιδιώκοντας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, να ικανοποιήσουν μέρος των αναγκών των νέων, κυρίως των φοιτητών, για επικοινωνία με τους δικούς τους.

Έτσι από αύριο η ΟΑ καθιερώνει το νεανικό/φοιτητικό ναύλο στην τιμή των 40 ευρώ (80 ευρώ με επιστροφή) από Αθήνα και για τους περισσότερους προορισμούς της χώρας. Η προσφορά ισχύει χωρίς χρονικό περιορισμό και αφορά τους νέους ηλικίας από 17 έως 24 ετών, οι οποίοι το μόνο που οφείλουν να κάνουν είναι να επιδεικνύουν κατά την έκδοση του εισιτηρίου την αστυνομική τους ταυτότητα.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για ταξίδια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Χίο, Μυτιλήνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Σαντορίνη και Μύκονο. Για τις απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο, ο αντίστοιχος ναύλος κοστίζει 65 ευρώ και 130 ευρώ με επιστροφή.

Επίσης, από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοινώθηκε ότι καθιερώνουν ναύλους προσφοράς, στην τιμή των 42 ευρώ (84 ευρώ με επιστροφή) για το σύνολο του επιβατικού τους κοινού από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι τέλος Μαρτίου, εφόσον οι επιβάτες φροντίσουν να κλείσουν έγκαιρα τις θέσεις τους. Οι προορισμοί για τους οποίους ισχύει η προσφορά, είναι από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Χίο, Μυτιλήνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα