Οδικές εμπορευματικές μεταφορές: Χορήγηση πολυμερών αδειών 2006

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2005 17:36

Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ανακοίνωσε πως, από την προσεχή Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, η Διεύθυνση Εμπορευματικών Μεταφορών - Τμήμα Οδικών Εμπορευματικών Μεταφορών θα δέχεται αιτήσεις για τη χορήγηση των πολυμερών αδειών έτους 2006. Για την επόμενη χρονιά θα διατεθούν συνολικά 149 άδειες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου διευκρινίζεται ότι μετά την 4η Νοεμβρίου 2005 δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις με ελλιπή στοιχεία ή ελλιπή δικαιολογητικά που δεν είναι επικυρωμένα. Επίσης όλες οι αιτήσεις πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από τον αιτούντα ή τον εκπρόσωπο στην περίπτωση νομικού προσώπου.

Στις αιτήσεις πρέπει να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερομένου, όπως ονοματεπώνυμο ή επωνυμία της μεταφορικής επιχείρησης και ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου της, ταχυδρομική διεύθυνση με τον αντίστοιχο ταχυδρομικό κώδικα της έδρας της επιχείρησης, τηλέφωνο και αριθμό φαξ και να φέρουν υπογραφή του αιτούντος, όταν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο ή του νομικού εκπροσώπου ανάλογα με την μορφή της επιχείρησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα