British Airways: Πτήση Ρόδος - Λονδίνο από το Μάιο

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2005 16:36

Τον ερχόμενο Μάιο πρόκειται να γίνει η πρώτη απευθείας προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ρόδου και Λονδίνου από την British Airways.

Η συγκεκριμένη πτήση έρχεται να προστεθεί στους προορισμούς που ήδη εξυπηρετεί η British Airways στην Ελλάδα, συνδέοντας την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο με το Λονδίνο.

Η πτήση θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα στο διάστημα από 3 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου από την GB Airways - franchise partner της British Airways που εκτελεί και το δρομολόγιο Ηράκλειο-Λονδίνο. Τη νέα γραμμή θα εξυπηρετούν αεροσκάφη τύπου Airbus A320, τα οποία θα διαθέτουν τόσο Club Europe όσο και Euro Traveller καμπίνες.

Ο κ. John Morgan, εμπορικός διευθυντής της GB Airways, δήλωσε σχετικά: «Μετά την επιτυχία που σημείωσε η απευθείας προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ηρακλείου και Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, η συχνότητα της οποίας αυξήθηκε ήδη σε 4 πτήσεις εβδομαδιαίως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε τη σύνδεση και ενός δεύτερου ελληνικού νησιού με το Λονδίνο από τον ερχόμενο Μάιο. Η έρευνα που διεξάγαμε έδειξε ότι το δρομολόγιο αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο για τους κατοίκους της Ρόδου όσο και για τους tour operators με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Πιστεύουμε δε ότι θα καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες των επιβατών που επιθυμούν μια προγραμματισμένη πτήση με πλήρες και ποιοτικό service».

Η πτήση Ρόδος-Λονδίνο θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από τους Βρετανούς ταξιδιώτες για τους θερινούς προορισμούς τους. Η Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, κα Φρέντυ Στίερ, δήλωσε σχετικά: «Η νέα πτήση Ρόδος-Λονδίνο ενισχύει την παρουσία μας στην Ελλάδα και αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό. Πιστεύω ότι θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται τα Δωδεκάνησα, ενώ το Gatwick προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης και με άλλους προορισμούς της Μεγ. Βρετανίας για τους Έλληνες που επιθυμούν να τους επισκεφθούν».

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 140 ευρώ μετ’ επιστροφής, εκτός των φόρων, για κρατήσεις μέχρι τις 3 Μαΐου. Για κρατήσεις μετά τις 3 Μαΐου, η τιμή θα ξεκινά από 180 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης θα παρέχεται το πλήρες service της British Airways. Η GB Airways είναι ανεξάρτητος franchise partner της British Airways από το 1995, εξυπηρετώντας για λογαριασμό της δρομολόγια σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Κύπρος, το Γιβραλτάρ, το Μαρόκο και η Τυνησία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα