Στις 27-30 Νοεμβρίου τα «100% hotel design awards»

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 15:25
UPD:15:27
Shutterstock

Στόχος των 100% Hotel Design Awards είναι η ανάδειξη του ελληνικού ξενοδοχειακού Design αλλά και ταλαντούχων αρχιτεκτόνων και δημιουργικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Σημαντικά ονόματα θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή των 3ων «100% Hotel Design Awards», που θα πραγματοποιηθούν στις 27-30 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Στόχος των 100% Hotel Design Awards είναι η ανάδειξη του ελληνικού ξενοδοχειακού Design αλλά και ταλαντούχων αρχιτεκτόνων και δημιουργικών γραφείων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Πρόεδρος της επιτροπής εκ μέρους του Archisearch.gr θα είναι ο αρχιτέκτονας κι υπεύθυνος για θέματα Ηotel Design, Άρης Γιαννόπουλος των WoArchitects, ενώ η διοργάνωση έχει την ακαδημαϊκή επιμέλεια του αρχιτέκτονα, αρχισυντάκτη του Archisearch και διευθυντή του προγράμματος Arkki Σχολείο Αρχιτεκτονικής για παιδιά και νέους Σταύρου Μαρτίνου.

Η Κωστάντζα Σμπώκου στέλεχος της T.E.M.E.S., ιδιοκτήτριας εταιρίας του Costa Navarino, ο VP of Brand, Marketing & Communication των Design Hotels Serdar Kutucu, ο αρχιτέκτων και περυσινός  νικητής του βραβείου Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος των KLab Architects, ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Michael Anastassiades, η επιμελητική ομάδα Double Decker απο το Λονδινο των Μελίτα Σκαμνάκη και Wilhem Finger, η Μαρία Βαφειάδη, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του γραφείου MKV Design με έδρα το Λονδίνο, η Afroditi Krassa Founder & CreativeDirector του γραφείου Afroditi Krassa με έδρα το Λονδίνο και η Architecture Editor του περιοδικού Wallpaper* Magazine Έλλη Σταθάκη επίσης από το Λονδίνο αποτελούν τα μέλη της επιτροπής της φετινής διοργάνωσης.

«Στόχος του 100% Hotel Show δεν είναι μόνο να ενημερώσει τους ξενοδόχους για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα