ΧΑΑ: Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2001 18:13

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 15.649/2001 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσ/νίκης / Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων και τον ΚΝ 2190/20, η Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία DEAL FX ΑΕ – Εφαρμογές Πληροφορικών και Λογισμικών Συστημάτων, εδρεύουσα στη Γλυφάδα Αττικής οδός Λαοδίκης 38, τηλ. 89.82.810, προσκαλεί τους μετόχους κατόχους κοινών μετοχών της ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 6/7/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00, στην αίθουσα ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ του Ξενοδοχείου ΧΑΪΑΤ ΡΕΤΖΕΝΣΙ (13ο χλμ της οδού (Θεσ/νίκης – Πειραιά) με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας αυτής. Οι Μέτοχοι, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Εκτακτη αυτή Γενική Συνέλευση, πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους στο Σ.Α.Τ. εγκαίρως και να καταθέσουν τα αντίστοιχα Αποδεικτικά της δέσμευσης, καθώς και τα πληρεξούσια έγγραφα των αντιπροσώπων τους, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν από την ως άνω ημερομηνία σύγκλησης της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση αυτών θα γίνει επί αποδείξει: α) τα πρωτότυπα στα γραφεία της ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ στη Θέρμη της Θεσ/νίκης και β) ακριβή φωτοτυπικά αντίγραφα στα γραφεία της DEAL FX AE – Εφαρμογές Πληροφορικών και Λογισμικών Συστημάτων στην οδό Λαοδίκης 38.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διευκρινίζεται ότι η κατάθεση των ως άνω αποδεικτικών της δέσμευσης των μετοχών και των πληρεξουσίων εγγράφων των αντιπροσώπων των μετόχων και στην DEAL FX AE είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για τη σύνταξη του πίνακα των Μετόχων, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εκτακτη Γ.Σ., αφού αυτή συγκαλείται από την εταιρία DEAL FX AE με βάση την ως άνω 15.649/2001 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Θεσ/νίκης.

ΟΜΙΛΟΣ ΙΝΤΕΑΛ ΑΒΕΕΔΕΣ

Α’ Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10/7/2001, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, για τους κατόχους κοινών μετοχών και ώρα 15:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών, στο Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL, Λεωφ. Συγγρού 89 – 93, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, του ισολογισμού της 31/12/2000, των αποτελεσμάτων χρήσεως και του προσαρτήματος, μετά των επ’ αυτών εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη διαχειρίσεως, ελέγχου και αποζημίωσης για την χρήση 1/1/2000 – 31/12/2000. 3. Εκλογή νέου Δ.Σ. 4. Εγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. και έγκριση απασχόλησης μελών Δ.Σ. με σχέση εξηρτημένης εργασίας και προέγκριση αμοιβών των. 5. Εκλογή ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2001. 6. Μετατροπή της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε ευρώ και ταυτόχρονη προσαρμογή του μετοχικού κεφαλαίου και του σχετικού άρθρου 6 του καταστατικού της εταιρίας. 7. Διάφορες ανακοινώσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΕΚ



Σχολιασμένα