Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2005 17:47

ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ν. ΠΕΤΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε. SPIDER

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/11/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας στα Ιωάννινα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου δι' ακυρώσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 12 του άρθρου 16 του ΚΝ 2190/1920, ενός εκατομμυρίου τριακοσίων τριάντα εννέα χιλιάδων πενήντα (1.339.050) ιδίων, κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Οι εκ των κκ μετόχων επιθυμούντες να μετάσχουν πρέπει μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο βεβαίωση δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην εταιρεία ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τραπεζική ανώνυμη εταιρεία στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τις αποδείξεις κατάθεσης και τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα