Νεοχημική- Μπαλλής: Επίσημη έναρξη συνομιλιών

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2005 10:56

Τη διενέργεια συνομιλιών για την διερεύνηση κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, μη αποκλειομένης της μετοχικής σχέσης των δύο εταιρειών, ανακοίνωσαν οι Νεοχημική και Μπαλλής με ξεχωριστές τους επιστολές προς το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η Νεοχημική στην επιστολή της αναφέρει πως η θυγατρική της εταιρεία Lamda Detergent βρίσκεται σε επαφές με τους κυρίους μετόχους και τη διοίκηση της εισηγμένης Μπαλλής Χημικά, για την διερεύνηση κοινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, μη αποκλειομένης της μετοχικής σχέσης των δύο εταιρειών.

Η εταιρεία, επισημαίνει, ότι, οι επαφές είναι σε στάδιο όπου δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα έχουν και θετική κατάληξη, συμπληρώνοντας πως θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό αν και εφ'όσον υπάρξουν οποιεσδήποτε θετικές εξελίξεις και αναλόγως της μορφής αυτών θα γνωστοποιηθούν και οι πιθανές επιπτώσεις (οικονομικές-επιχειρηματικές) που θα προκύψουν για αυτήν. Παράλληλα, η διοίκηση της Νεοχημικής τονίζει πως πέραν των προαναφερθέντων η εταιρεία ή άλλη θυγατρική της δεν εξετάζουν την εξαγορά εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρείας.

Στην επιστολή της η Μπαλλής, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι οι συζητήσεις με τη θυγατρική της Νεοχημικής, βρίσκονται σε στάδιο που δεν είναι δυνατόν να προεξοφληθεί η θετική τους έκβαση από την οποία θα προκύψουν επιπτώσεις (οικονομικές-επιχειρηματικές) για αυτή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα