Χ.Α.: Γενικές Συνελεύσεις

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2005 17:06

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. *

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Τράπεζας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο "Αμαλία", Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγχώνευση της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. με την εταιρεία ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΕ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. Έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της συγχωνεύσεως, περιλαμβανομένης αυξήσεως με κεφαλαιοποίηση για λόγους στρογγυλοποίησης και μεταβολής της ονομαστικής αξίας της μετοχής, και αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού. 3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δια κεφαλαιοποιήσεως υπεραξίας από την αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων της Τράπεζας, βάσει του ν. 2065/1992, και αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού. 4. Τροποποίηση του καταστατικού, με σκοπό την προσαρμογή του στις διατάξεις του ν. 3156/2003 και την παροχή στο Διοικητικό Συμβούλιο αρμοδιότητας για έκδοση ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τον νόμο αυτό. 5. Ενημέρωση των μετόχων σχετικά με την απόκτηση ιδίων μετοχών. Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Τράπεζας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους - μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή (εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. - και να καταθέσουν στην Τράπεζα (Τμήμα Μετόχων, Σανταρόζα 5, Αθήνα, τηλ. 210 - 3357158, 210 - 3357159) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της συνελεύσεως. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Τράπεζα και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.

ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε. *

1η Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 31/10/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στο Χαλάνδρι, Μεσογείων 357-359, Μέγαρο ΑΡΚΑΤ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων ονομαστικών μετοχών υπέρ των παλαιών μετόχων. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση και για την διάθεση των τυχόν μη αναληφθησομένων (αδιαθέτων) μετοχών. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού (περί μετοχικού κεφαλαίου) συνεπεία της ανωτέρω αύξησης. Σύμφωνα με το καταστατικό, οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο να προσκομίσουν στο Ταμείο της Εταιρίας στη Λ. Μεσογείων 357-359, 152 31 Χαλάνδρι πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της εν λόγω Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης: - Σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών από τους χειριστές τους ή από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ. - Επίσης εντός της ίδιας προθεσμίας των πέντε (5) ημερών πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της 1ης Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 31/10/2005 οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι’ αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση, πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν στο Ταμείο της Εταιρίας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα