Ανοδικά κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 14:09
UPD:14:53
REUTERS/LUCAS JACKSON

Θετική στάση αναμονής τηρούν σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να εκτιμά ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη νομισματική πολιτική της Federal Reserve, ενώ υποστηρικτικά λειτουργεί και η άνοδος της μετοχής της Apple.

Ειδικότερα, στις 14:10, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 ενισχύονται κατά 0,2% στις 2.064,5 μονάδες, ενώ κατά 24 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.537 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Apple σημειώνει κέρδη 2%, καθώς τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου ήταν ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών. Τα έσοδα κατέγραψαν άνοδο 22% στα 51,50 δισ. δολάρια από τα 42,12 εκατ. δολάρια την ίδια περίοδο έναν χρόνο πριν.

Επίσης, η Northrop Grumman κινείται υψηλότερα κατά 5,9%, μετά την ανακοίνωσε ότι τελικά πέτυχε να αναλάβει ένα νέο έργο στον αμερικανικό στρατό, ύψους 80 δισ. δολαρίων.

Στο +8,9% και η Diamond Foods, καθώς κατέληξε σε συμφωνία για την πώληση της Snyder’s-Lance, έναντι του ποσού των 1,9 δισ. δολαρίων. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται και η αποπληρωμή των χρεών της εταιρείας.

Στον αντίποδα, η Twitter σημειώνει απώλειες 11%, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης ότι ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων του τετάρτου τριμήνου του έτους θα κινηθεί χαμηλότερα των αρχικών εκτιμήσεων, λόγω της επιβράδυνσης του ρυθμού εγγραφών νέων χρηστών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα