SingularLogic: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Στ. Κρασαδάκης

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 12:31
UPD:12:33

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία SingularLogic αναλαμβάνει ο Σταύρος Κρασαδάκης, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Ο Μιχάλης Καριώτογλου παραμένει στη θέση του προέδρου του δ.σ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κρασαδάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ Αλβανίας, ενώ στο παρελθόν κατείχε διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Fujitsu Siemens Computers, στην Best-e του Ομίλου Γερμανός, στην Ελληνική Επιστημονική, στην Dow Jones Telerate και στον Όμιλο Καλοφωλιά.

Αναφερόμενος στις νέες διοικητικές αλλαγές, o κ. Καριώτογλου τόνισε: «Η συμμετοχή του κ. Κρασαδάκη στο δ.σ. της εταιρείας και στα νέα του καθήκοντα, αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην ελληνική αγορά καθώς και στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, για την περαιτέρω ανάπτυξή της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα