Συνεργασία Info-Quest με τη γαλλική Fermat

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2005 15:43

Την έναρξη της συνεργασίας της με τη γαλλική εταιρεία Fermat ανακοίνωσε η Info-Quest με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της στον τπεζικό τομέα. Η συνεργασία αφορά στην παροχή λύσεων Διαχείρισης Κινδύνου, στην κατεύθυνση της συμμόρφωσης με τις αρχές της Βασιλείας ΙΙ.

Η Info-Quest θα παρουσιάσει τη λύση Fermat CAD Basel II στο 5ο Retail Banking Forum, στο οποίο συμμετέχει ως χορηγός. (5ο Retail Banking Forum: 25 Οκτωβρίου).

Η Fermat, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Info-Quest, εξειδικεύεται στη παραγωγή λογισμικού Διαχείρισης Κινδύνου και στο πελατολόγιό της διαθέτει περισσότερους από 80 τραπεζικούς οργανισμούς σε 13 χώρες. Τα τελευταία 9 χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει εξαιρετική τεχνογνωσία στον τομέα του πιστωτικού κινδύνου (Cooke ratio), της παρακολούθησης του κινδύνου, των πιστωτικών ανοιγμάτων και της διαχείριση ορίων.

Η λύση Fermat CAD Basel II, όπως υπογραμμίζεται, αποτελεί μία από τις πλέον ολοκληρωμένες και ευρέως διαδεδομένες λύσεις της διεθνούς αγοράς στην κατεύθυνση της συμμόρφωσης με της αρχές της Βασιλείας ΙΙ και σήμερα αξιοποιείται σε περισσότερους από 22 Οργανισμούς στην Ευρώπη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα