Ήπια πτωτικά τα αμερικανικά παράγωγα

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 14:39
UPD:14:42
REUTERS/LUCAS JACKSON

Με απώλειες κινούνται σήμερα τα αμερικανικά παράγωγα, με την αγορά να αναδιπλώνεται ενόψει της έναρξης της διήμερης συνεδρίασης της Federal Reserve αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ειδικότερα, στις 14:40, τα συμβόλαια λήξης Δεκεμβρίου του S&P 500 υποχωρούν κατά 0,1% στις 2.063,50 μονάδες, ενώ κατά 21 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.526 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Xerox σημειώνει κέρδη 1,2%, καθώς ανακοίνωσε καλύτερα του αναμενομένου κέρδη για το τρίτο τρίμηνο του έτους. Όμως, η εταιρεία απογοήτευσε στα έσοδά της, εξαιτίας της πτώσης των διεθνών πωλήσεων που προκάλεσε η άνοδος του δολαρίου.

Επίσης, η Piedmont Natural Gas σημειώνει κέρδη 8,5%, μετά τη συμφωνία που πέτυχε για την εξαγορά της Duke Energy, έναντι τιμήματος 4,9 δισ. δολαρίων.

Στον αντίποδα, η Valeant χάνει 10%, καθώς η διοίκηση να προχωρά στη συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη διερεύνηση των σχέσεων των στελεχών της με την Philidor Rx Services. Μάλιστα, σήμερα η εταιρεία θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα