Οικογενειακό πακέτο από την Cosmote

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2005 11:40

Την εμπορική διάθεση του «Οικογενειακού Πακέτου Cosmote» αρχίζει η θυγατρική του ΟΤΕ προσφέροντας δωρεάν ενδοοικογενειακή επικοινωνία που συνδυάζει προγράμματα συμβολαίου και καρτοκινητής αλλά και κλήσεις προς σταθερή τηλεφωνία.

Για πρώτη φορά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του ή και να διατηρήσει το πρόγραμμα στο οποίο ήδη ανήκει. Για τον καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων ο λογαριασμός του Οικογενειακού Πακέτου είναι ενιαίος.

Για κάθε συνδρομητή συμβολαίου που συμμετέχει στο Οικογενειακό Πακέτο Cosmote, επιπλέον του δωρεάν χρόνου ομιλίας που δικαιούται σύμφωνα με το οικονομικό του πρόγραμμα, προσφέρονται κάθε μήνα 60 δωρεάν λεπτά ενδοοικογενειακής ομιλίας για κλήσεις προς όλα τα μέλη χωρίς πρόσθετα πάγια ή χρεώσεις. Τα επιπλέον αυτά δωρεάν λεπτά ομιλίας, μέχρι και τέσσερις ώρες, μπορούν να καταναλωθούν από κοινού σε οποιαδήποτε από τις ενταγμένες στο Οικογενειακό Πακέτο Cosmote συνδέσεις συμβολαίου.

Η Cosmote συμπεριλαμβάνει στη δωρεάν ενδοοικογενειακή επικοινωνία και τις κλήσεις προς το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού.

Επίσης, η Cosmote εντάσσει στο Οικογενειακό της Πακέτο και πελάτες καρτοκινητής, οι οποίοι αποκτούν αυτόματη μηνιαία ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους, αξίας 15€, με χρέωση του οικογενειακού λογαριασμού, ενώ επωφελούνται και του πρόσθετου οικογενειακού bonus, αξίας 3€, σε κάθε αυτόματη ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους.

Στο Οικογενειακό Πακέτο Cosmote μπορούν να συμμετέχουν συνδρομητές συμβολαίου –τουλάχιστον δύο- των οικονομικών προγραμμάτων Cosmote 120, Cosmote 180, Cosmote 240, Cosmote 360, Cosmote 480, Cosmote 600, Cosmote 1000 και των αντίστοιχων προνομιακών προγραμμάτων, καθώς και των πακέτων καρτοκινητής COSMOKAΡTA και WHAT’S UP.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε σχετικά: «Βασισμένο στην κατεξοχήν πελατοκεντρική φιλοσοφία της COSMOTE το νέο Οικογενειακό Πακέτο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες επικοινωνίας της ελληνικής οικογένειας εξασφαλίζοντας για τα μέλη της μεγαλύτερο έλεγχο, ευελιξία και ξεκάθαρο οικονομικό όφελος».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα