Ευρυζωνικές λύσεις από την Ericsson

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2005 13:15

ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και τις δυνατότητες της τεχνολογίας HSDPA παρουσίασε η Ericsson σε ένα ευρύ κοινό στη διάρκεια του Ericsson Mobile Broadband Roadshow, που διοργάνωσε η εταιρεία στην Αθήνα.

Συνεργάτες, πελάτες, εργαζόμενοι της Ericsson, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, αρχές και εκπρόσωποι πανεπιστημιακών ιδρυμάτων παρευρέθησαν στο σεμινάριο για να παρακολουθήσουν και να συζητήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη και ειδικούς της Ericsson για τις εξελίξεις σε αυτό τον τομέα. Στη συνέχεια παρακολουθήσουν ζωντανά εφαρμογές του HSDPA στο ειδικά διαμορφωμένο demo van.

Επισημάνθηκε ότι ένας τηλεπικοινωνιακός πάροχος, υλοποιώντας την τεχνολογία HSDPA στο δίκτυό του, είναι σε θέση να παρέχει στον τελικό χρήστη δυνατότητες που προσφέρουν οι ευρυζωνικές συνδέσεις στα σταθερά δίκτυα, όπως υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Διαδίκτυο, παιχνίδια με πολλούς χρήστες, γρήγορος ρυθμός λήψης αρχείων μουσικής και video και mobile TV.

Ολα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα, με μια όμως σημαντική διαφορά. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν όλα τα παραπάνω οπουδήποτε και αν είναι και οποιαδήποτε στιγμή θέλουν με τη χρήση συσκευών 3G. Με τις σύγχρονες τεχνολογίες HSDPA κατακτάται η απόλυτη ελευθερία στις τηλεπικοινωνίες.

Οι παρουσιάσεις

Οι παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Mobile Broadband Roadshow περιέγραψαν τις εφαρμογές του HSDPA στην αγορά, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που απορρέουν από την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας. Οι παρουσιάσεις συνοδεύτηκαν από επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένο van κατά τις μετακινήσεις του σε εξωτερικό χώρο.

Σημειώνεται ότι η Ericsson είναι η πρώτη εταιρεία που μπορεί να πραγματοποιεί σήμερα ζωντανές επιδείξεις της τεχνολογίας HSDPA και HSUPA. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν την πρακτική εφαρμογή του HSDPA, καθώς και των λύσεων της Ericsson στο συγκεκριμένο τομέα, με στόχο την εξοικείωση τους με τις τεχνολογίες που αναμένεται να διαμορφώσουν το μέλλον των τηλεπικοινωνιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα