Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2005 17:03

HYATT REGENCY ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 16/11/2005, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου για την διανομή έκτακτου πρόσθετου μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων, ύψους 23.520.000 Ευρώ ή 0,28 Ευρώ ανά μετοχή. 2. Θέσπιση προγράμματος διαθέσεως μετοχών σε στελέχη της Εταιρείας συνδεδεμένο με την πρόοδό της με την μορφή δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option). 3. Διάφορες ανακοινώσεις. Επειδή οι μετοχές της Εταιρείας είναι πλήρως αποϋλοποιημένες, οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει μέσω του χειριστού τους στο Σύστημα ¶υλων Τίτλων (ΣΑΤ) να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν από τον ίδιο Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης τουλάχιστον (5) πέντε ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση, δηλαδή μέχρι την 9η Νοεμβρίου 2005 στα γραφεία της Εταιρείας (Αγ. Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι 151 24, τηλ.: 210 61.49.800 & fax: 210 61.49.801), προκειμένου οι κ.κ. Μέτοχοι να μπορούν να λάβουν μέρος στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση.

ALBIO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/11/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, στο 5ο ΧΛΜ της Εθνικής Οδού Λάρισας Αθηνών, Λάρισα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 31-8-2005 Σχεδίου Σύμβασης των ανωνύμων εταιριών ALBIO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και β) της έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρίας. 2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών ALBIO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του κ.ν.2190/20 και των άρθρων 1-5 του ν.2166/93. 3. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης. 4. Αλλαγή της επωνυμίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού. 5. Αλλαγή του σκοπού και τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, μέσω του χειριστή τους ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, εάν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και να παραλάβουν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (5ο ΧΛΜ Εθν. Οδού Λάρισας Αθηνών, Λάρισα).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΚΑ



Σχολιασμένα