Επτά νέες πτήσεις στο χειμερινό πρόγραμμα των Ο.Α.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2005 15:47

Με νέες επιπλέον πτήσεις προς πέντε προορισμούς εξωτερικού και δύο εσωτερικού, ξεκινούν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων τους από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 25 Μαρτίου 2006 ( ημερομηνίες έναρξης και λήξης της χειμερινής ώρας ).

Το νέο πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών στηρίζεται σε στόλο 40 αεροσκαφών και προβλέπει:

• 225 αναχωρήσεις ημερησίως συνδέοντας 35 πόλεις της Ελλάδας με 32 προορισμούς του Εξωτερικού σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Αμερική.

• Επιπλέον 14 αναχωρήσεις καθημερινά προς 9 προορισμούς σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία μέσω συνεργασιών κοινού κωδικού της εταιρείας με 5 Ευρωπαϊκές και Ασιατικές εταιρίες.

• Συνολικά μαζί με τους συνεργάτες τους οι Ολυμπιακές Αερογραμμές προσφέρουν 95 αναχωρήσεις ημερησίως στο διεθνές δίκτυο και 144 στο Εσωτερικό δίκτυο ( σύνολο 239 ).

Στο νέο πρόγραμμα δρομολογίων των Ολυμπιακών Αερογραμμών εντάσσονται πτήσεις που δρομολογούνται για πρώτη φορά σε χειμερινό πρόγραμμα ως ακολούθως:

Λονδίνο. Δύο νέες πτήσεις από Αθήνα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη πρωί, προς το αεροδρόμιο Gatwick. Οι πτήσεις αναχωρούν από Αθήνα στις 07.00 και φτάνουν στο Λονδίνο στις 08.55 τοπική. Αναχωρούν από Λονδίνο στις 09.45 και φτάνουν στην Αθήνα στις 15.15. Με τις νέες αυτές πτήσεις πλέον οι ΟΑ προσφέρουν καθημερινή πρωινή σύνδεση με το Λονδίνο (κάθε Δευτέρα - Σάββατο - Κυριακή με το Heathrow και τις υπόλοιπες μέρες με το Gatwick ). Σε συνδυασμό με άλλες δύο καθημερινές πτήσεις προς Λονδίνο οι ΟΑ παρέχουν στο κοινό τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ακόμα και αυθημερόν ταξίδια στην Βρετανική πρωτεύουσα.

Βελιγράδι. Μία επιπλέον πτήση κάθε Τετάρτη με αναχώρηση από Αθήνα στις 17.50 τοπική ώρα με άφιξη στο Βελιγράδι στις 19.10 τοπική. Αναχώρηση από Βελιγράδι στις 19.50 και άφιξη στην Αθήνα στις 23.05. Με τη νέα πτήση οι ΟΑ συνδέουν πλέον τις δύο πόλεις με 5 πτήσεις εβδομαδιαίως, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Τελ Αβίβ. Νέα πτήση κάθε Σάββατο πρωί, ώστε η σύνδεση μεταξύ των δύο πόλεων να είναι πλέον καθημερινή.

Αλεξάνδρεια. Νέα πτήση κάθε Κυριακή πρωί. Η νέα πτήση έρχεται να προστεθεί στις δύο πτήσεις που είχαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές στο χειμερινό πρόγραμμα τους κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Μιλάνο. Μία επιπλέον πτήση κάθε Σάββατο απόγευμα με αναχώρηση από Αθήνα στις 16.30 τοπική άφιξη στο Μιλάνο 18.05 τοπική. Αναχώρηση από Μιλάνο 18.55 και άφιξη στην Αθήνα 22.20. Με τη νέα πτήση οι ΟΑ προσφέρουν καθημερινά δύο πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Μιλάνου.

Θεσσαλονίκη - Μυτιλήνη. Δύο νέες πτήσεις κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Με τις νέες πτήσεις αυξάνονται σε 10 οι εβδομαδιαίες συχνότητες από τις οποίες οι πέντε διέρχονται μέσω Λήμνου και οι πέντε εκτελούνται χωρίς ενδιάμεσο σταθμό.

Θεσσαλονίκη - Χανιά. Μία επιπλέον συχνότητα. Οι δύο πόλεις πλέον συνδέονται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Οι επιβάτες των Ολυμπιακών Αερογραμμών μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 210-9666666, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.olympicairlines.com και στα κατά τόπους αεροδρόμια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα