Η ΔΙΕΚΑΤ ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών στον Alpha

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2005 15:23

Σύμβαση εργολαβίας υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ και της Alpha Δορυφορική ΑΕ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν λόγω πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις Studios Παύλου Μελά, επί της οδού Π. Μελά 25.

Το έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα 45 ημερών από την ημερομηνία έναρξης. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΙΕΚΑΤ, δεν υφίσταται συγκεκριμένος προϋπολογισμός καθώς λόγω της φύσεως των ζημιών, του περιορισμένου χρόνου περάτωσης και του επείγοντος της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, για τον υπολογισμό της δαπάνης ακολουθείται η διαδικασία Εκτίμηση Κόστους - Εκτέλεση Εργου.

Επίσης, η ΔΙΕΚΑΤ Ελληνικές Κατασκευές ΑΤΕ, θυγατρική της ΔΙΕΚΑΤ, ανέλαβε δύο εργολαβίες συνολικού προϋπολογισμού 1.731.000 ευρώ.

Οι εργολαβίες αφορούν στην εκτέλεση των χωματουργικών εργασιών και στην κατασκευή του φέροντα οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα και μέρος των Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για τη δημιουργία Συγκροτήματος Τριώροφης Πολυκατοικίας και τεσσάρων Μαιζονετών με υπόγεια και γκαράζ στη Φιλοθέη Αττικής.

Η πρώτη εργολαβία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και η δεύτερη θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2006.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα