Νέο πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας από την TIM

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2005 18:37

Η ΤΙΜ προσφέρει από σήμερα το νέο πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ Card με δύο προγράμματα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας με χρεώσεις όπως αυτές των προγραμμάτων συμβολαίου.

Πιο συγκεκριμένα, με το νέο οικονομικό πακέτο ΤΙΜ Card η εταιρεία προσφέρει στους καταναλωτές δύο νέα προγράμματα, το ΤΙΜ 30, και το ΤΙΜ 60, τα οποία προσφέρουν τον αντίστοιχο χρόνο ομιλίας με χρεώσεις που μόνο συνδρομητές συμβολαίων απολαμβάνουν. Αναλυτικότερα:

• Το ΤΙΜ 30 προσφέρει 30 λεπτά χρόνου ομιλίας για κλήσεις προς τους εθνικούς προορισμούς, με κόστος ενεργοποίησης 10,00 € (με ΦΠΑ) ανά μήνα, ενώ

• Το ΤΙΜ 60 προσφέρει 60 λεπτά χρόνου ομιλίας για κλήσεις προς τους εθνικούς προορισμούς, με κόστος ενεργοποίησης 17,00 € (με ΦΠΑ) ανά μήνα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κάθε πρόγραμμα και ο χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του, ενώ οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν ένα από τα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες τους, μια φορά το μήνα.

Η ενεργοποίηση στα προγράμματα ΤΙΜ 30 και ΤΙΜ 60 πραγματοποιείται άμεσα με την αποστολή ενός απλού γραπτού μηνύματος με κείμενο «30» ή «60» στο 1267.

Οι βασικές χρεώσεις του νέου οικονομικού πακέτου ΤΙΜ Card διαμορφώνονται ως εξής:

Εθνικές Κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα : € 0,0055/δευτ.

Γραπτά Μηνύματα προς εθνικά δίκτυα : € 0,11/SMS

Μηνύματα Πολυμέσων : € 0,39/ΜΜS

Το νέο πακέτο σύνδεσης ΤΙΜ Card διατίθεται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων ΤΙΜ στην τιμή των 19,90 € (με ΦΠΑ), η οποία περιλαμβάνει αρχικό χρόνο ομιλίας 8,00 € (με ΦΠΑ) και διάρκεια αρχικού χρόνου ομιλίας τους 12 μήνες.

Στο νέο πακέτο θα μεταφερθούν αυτόματα όλοι οι υπάρχοντες πελάτες καρτοκινητής ΤΙΜ Card και forall, ενώ οι ενδιαφερόμενοι πελάτες σε άλλα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας ΤΙΜ έχουν δυνατότητα μεταφοράς στο νέο πακέτο ΤΙΜ Card απλά καλώντας από το κινητό τους 1342 με χρέωση 5,87 € (συν ΦΠΑ) η οποία αφαιρείται από τον διαθέσιμο χρόνο ομιλίας τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα