H Cosmote διεθνής χορηγός της Eurovision 2006

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2005 16:33

Διεθνής χορηγός του διαγωνισμού Eurovision 2006, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας στις 18 και 20 Μαΐου 2006 είναι η Cosmote.

Η ανακοίνωση της χορηγίας της Cosmote πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η ΕΡΤ, επίσημος διοργανωτής της Eurovision 2006, με τη συμμετοχή της European Broadcasting Union (EBU), υπό την αιγίδα της οποίας διοργανώνεται ο διαγωνισμός.

Μέσω της χορηγίας αυτής, η Cosmote κατοχυρώνει αποκλειστικά δικαιώματα προβολής, διοργάνωσης εκδηλώσεων, επικοινωνίας και ανάπτυξης ειδικών υπηρεσιών αναφορικά με τον 51ο Διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα και τις 4 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές της εταιρίες αντίστοιχα (Αλβανία, Βουλγαρία, πΓΔΜ και Ρουμανία).

Τη χορηγία της Cosmote θα συνοδεύσουν μια σειρά από εμπορικές δραστηριότητες, πρωτότυπες εκδηλώσεις και διαγωνισμοί που θα έχουν ως στόχο να προσφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής του διαγωνισμού, τόσο στους συνδρομητές της Cosmote όσο και στους χιλιάδες φίλους της διοργάνωσης στη χώρα μας, μοναδικές στιγμές γιορτής αλλά και να αναδείξουν για άλλη μια φορά την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώνει με επιτυχία γεγονότα διεθνούς εμβέλειας.

Ο διευθυντής του διαγωνισμού Eurovision, Svante Stockselius, μιλώντας για τη συνεργασία με την Cosmote δήλωσε: «Διεθνείς χορηγίες όπως αυτή της Cosmote, μιας εταιρείας - πρότυπο, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Eurovision καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία μιας τόσο μεγάλης μουσικής και πολιτιστικής διοργάνωσης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα