Veterin: Μεταβίβαση συμμετοχών

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2005 18:46

Tην πώληση και τη μεταβίβαση των συμμετοχών της εταιρείας στις εταιρείες Σύνθετα Γεωργικά Λιπάσματα Βελεστίνο ΑΒΕΕ και Aστρον Χημικά ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Veterin Α.Ε. με απαρτία 35,66% των μετοχών.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης και την πώληση και τη μεταβίβαση ακινήτου κυριότητας της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ προεγκρίθηκε και η πώληση ακινήτων κυριότητας της εταιρείας στην περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Ακόμη η συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τη διακοπή της δραστηριοποίησης της εταιρείας στην εμπορία και στην παραγωγή αγροχημικών προϊόντων και σπόρων, ενώ λόγω μη υπάρξεως της απαραίτητης απαρτίας δεν ελήφθη απόφαση για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας σε 0,30 ευρώ με ταυτόχρονη διαγραφή ζημιών προηγούμενων χρήσεων, η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου με δικαίωμα προτίμησης των παλιών μετόχων, ενώ κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος εκ μέρους μετόχων, εκπροσωπούντων ποσοστό άνω του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τέλος, κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος μετόχων, εκπροσωπούντων ποσοστό άνω του 1/20 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, αναβλήθηκε η συζήτηση και λήψη απόφαση επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης αναφορικά με την έγκριση καταβληθείσας αποζημίωσης προς τον κ. Αλ. Καραμπά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα