Sprider: Ολοκλήρωση επενδυτικού προγράμματος

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2005 15:03

Την ολοκλήρωση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας για τη χρήση 2005 σηματοδοτούν τα εγκαίνια του Sprider Store στο Αγρίνιο και η ολοκλήρωση του νέου καταστήματος της εταιρείας στην Λαμία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος των επενδυτικών κινήσεων της διοίκησης της Sprider είναι η μεταμόρφωση του υφιστάμενου δικτύου πωλήσεων, σε μια αλυσίδα καταστημάτων, η οποία χωρίς να χάνει την «οικογενειακή» της ταυτότητα, ανανεώνεται αισθητικά, αναβαθμίζεται ποιοτικά και αποτελεί την προφανή επιλογή του καταναλωτικού κοινού.

Το συνολικό ύψος της επενδυτικής δαπάνης για την χρήση 2005 αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 4 εκατ. αφορούν σε ανακαινίσεις υφιστάμενων σημείων του δικτύου πωλήσεων, ενώ τα υπόλοιπα 5 εκατ. αφορούν στην δημιουργία νέων καταστημάτων.

Μέσα στο 2005 ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οκτώ νέα καταστήματα στα Χανιά, την Μυτιλήνη, τη Σπάρτη, τη Ρόδο, τις Σέρρες, την Κέρκυρα, το Αγρίνιο και την Λαμία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σημείων πώλησης της SPRIDER στην Ελλάδα σε 36.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα