Η εξέλιξη των διαγωνισμών για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2005 20:27

«Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό για τις μονιμοποιήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ηδη 1.485 ωρομίσθιοι μονιμοποιήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού και τις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε και πολύ μεγαλύτερο αριθμό από το ΑΣΕΠ.

Επίσης, συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό για την συνεργασία με την κινεζική κυβέρνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά και για το «Ελλάδα Τιμώμενη Χώρα» το 2008. Ηδη περιμένουμε την ομάδα των Κινέζων αξιωματούχων στις 25 Νοεμβρίου... Τέλος, ενημερώσαμε και με τον κ. Χατζηεμμανουήλ τον πρωθυπουργό για τους διεθνείς διαγωνισμούς, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη, για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, όπως επίσης και για τους νέους διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν προσεχώς», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ» Χρ. Χατζηεμμανουήλ.

Ο κ. Χατζηεμμανουήλ δήλωσε ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης. Την επόμενη εβδομάδα κλείνει η πρώτη φάση δύο ακόμα διαγωνισμών, για το Μπάντμιντον και για το Κανόε Καγιάκ. Επίσης την άλλη Τετάρτη υποβάλλονται οι προσφορές για το Αγιο Κοσμά και για το Γαλάτσι. «Ταυτόχρονα όμως, εκτός από τους διαγωνισμούς, γίνονται σπουδαία βήματα στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων που δεν θα παραχωρηθούν στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θα μείνουν στα χέρια του κράτους, καθώς επίσης και στην συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, για την ανάπτυξη του Παγκρητίου Σταδίου. Αυτά όμως θα έχουν ωριμάσει και θα ανακοινωθούν στις αμέσως επόμενες εβδομάδες».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα