Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Οι τηλεπικοινωνίες στο επίκεντρο»
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 10:08
UPD:10:17

Sarros Χρηματιστηριακή: «Η ελληνική αγορά πλησιάζει τα υψηλά έτους ωθούμενη από την καλή πορεία των μετοχών υψηλής κεφαλαιοποίησης. Πιστεύουμε στη συνέχεια της ανόδου και τη δημιουργία νέων υψηλών εν όψει και της ολοκλήρωσης των ανακοινώσεων αποτελεσμάτων εννεαμήνου για τις εισηγμένες εταιρείες».

Aspis Bank: «Συνεχίστηκε και χθες η άνοδος στις μετοχές της τεχνολογίας στις ΗΠΑ, ενώ τα θετικά μακροοικονομικά νέα για παραγωγικότητα και βιομηχανική παραγωγή ενίσχυσαν το επενδυτικό ενδιαφέρον. Σήμερα θεωρείται πιθανή η εμφάνιση τάσεων συσσώρευσης λόγω ρευστοποιήσεων κερδών τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στην εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι μετοχές του τηλεπικοινωνιακού κλάδου καθώς και οι μετοχές της Intracom και της Forthnet».

Marfin Analysis: «Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες 1,35% υψηλότερα με τον τζίρο να ανέρχεται στα €283εκ. (+49%). Οι μετοχές σημείωσαν σημαντική άνοδο καταγράφοντας αυξημένους όγκους. Το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν το αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον για όλες τις κατηγορίες μετοχών. Το επενδυτικό κλίμα είναι πολύ θετικό, υποστηριζόμενο και από την άνοδο των διεθνών αγορών. Ο FTSE-20 και ο FTSE-20 έκλεισαν ανοδικά 1,34 και 1,07% αντίστοιχα».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα