Ημερίδα για τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 12:33

Ημερίδα με θέμα: «Ο Έλεγχος των Δημοσίων Δαπανών και η Συνεργασία των Υπηρεσιών Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) με τις Περιφέρειες και τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις» διοργανώνεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σε συνεργασία με τη Σχολή Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2005, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Π. Δούκας, ο οποίος θα αναφερθεί στην ανάγκη ελέγχου και μείωσης των δημοσίων δαπανών, σε συνεργασία με τις ΥΔΕ, για την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Γ. Κουρής.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών, Νομάρχες Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Νομαρχιακών Διαμερισμάτων, καθώς και Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Οικονομικών Υπηρεσιών, από τις Περιφέρειες Αττικής, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου και Κρήτης. Στις θεματικές ενότητες των συζητήσεων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο «Έλεγχος της νομιμότητας και κανονικότητας των Δημοσίων Δαπανών», ο «Έλεγχος των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων», οι «Προγραμματικές συμβάσεις» και οι «Δαπάνες δημοσίων σχέσεων».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα