ΟΕΚ: Διπλασιασμός των ποσών των δανείων για επισκευή κατοικίας

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2005 19:38

Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας Αγγελος Οικονομόπουλος παρέδωσαν στους δικαιούχους 78 νεόδμητα διαμερίσματα στον Δήμο του Ταύρου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι ο ΟΕΚ θα προχωρήσει στο άμεσο μέλλον σε νέα μέτρα για να μπορέσει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τις οικογένειες των χαμηλομίσθων να αποκτήσουν τη δική τους στέγη.

Υπό το πρίσμα αυτό ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι: «Σύντομα γίνεται πράξη ο διπλασιασμός των ποσών των δανείων για αποπεράτωση και επισκευή κατοικίας. Πιο συγκεκριμένα τα άτοκα δάνεια για την αποπεράτωση της κατοικίας από 12.000€ ανεβαίνουν στις 25.000€ και θα προσαυξάνονται κατά 4.000€ για κάθε προστατευόμενο παιδί της οικογένειας.

Τα δάνεια για επισκευή κατοικίας από 7.500€ που είναι σήμερα διπλασιάζονται σε 15.000€ και θα προσαυξάνονται κατά 1.500€ για κάθε προστατευόμενο παιδί της οικογένειας».

Ο Υφυπουργός υπογράμμισε ότι πέραν του κατασκευαστικού προγράμματος, ο ΟΕΚ θα κάνει χρήση και της δυνατότητας που έχει για αγορά διαμερισμάτων που θα διατεθούν στους δικαιούχους του.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα