Εργο στις Φιλιππίνες ανέλαβε η Intracom

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 13:30

Νέο έργο για την προμήθεια συστημάτων ενσύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης (DSLAMs) στην εταιρεία Digital Telecommunications Phils. Inc. (Digitel), του βασικού εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου στις Φιλιππίνες, ανέλαβε η Intracom. Η Digitel δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών φωνής, δεδομένων και Internet.

Η εκτέλεση του έργου, αρχικού προϋπολογισμού 4 εκ. δολαρίων, έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της πρώτης τμηματικής παραγγελίας αξίας 700.000 δολαρίων. Η παραγγελία αυτή περιλαμβάνει προμήθεια ευρυζωνικών συστημάτων πρόσβασης μικρής και μεγάλης χωρητικότητας (συστήματα FASTmux 2000 και IBAS αντίστοιχα, κατασκευής INTRACOM), καθώς και του σχετικού συστήματος διαχείρισης BBMS.

Μέσω των συστημάτων αυτών η DIGITEL θα προχωρήσει στην προσφορά ευρυζωνικών (xDSL) υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μανίλα, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση της στον νευραλγικό τομέα της παροχής υπηρεσιών δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε επιχειρήσεις και τελικούς χρήστες.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο αυτό ενισχύει την ήδη δυναμική παρουσία της Intracom στις Φιλιππίνες, η οποία έχει προμηθεύσει τα ανωτέρω συστήματα και σε άλλο εναλλακτικό πάροχο σταθερής τηλεφωνίας, δεδομένων και Internet στη χώρα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα