Microsoft: Νέες προτάσεις για τις ΜΜΕ

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 16:28

Δύο βελτιωμένες και διευρυμένες προσφορές θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι εταιρικοί πελάτες της Microsoft, οι οποίοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν πιο απλές και προσιτές επιλογές αδειών χρήσης λογισμικού και υποστήριξης με το πρόγραμμα αδειών Microsoft Open Value και το πρόγραμμα υποστήριξης Software Assurance.

Σε σημερινή ειδική εκδήλωση της Microsoft Ελλάς, παρουσιάστηκαν ακόμη όλες οι τελευταίες εξελίξεις στο πλαίσιο της στρατηγικής της Microsoft για επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 1.000 εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν λύσεις Αυτοματοποίησης Πωλήσεων, Συνεργασίας Χρηστών, Βελτιωμένων Διαδικασιών και Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη των Microsoft Business Solutions - Navision και Microsoft CRM και αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματά τους για την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους.

Τα βελτιωμένα Προγράμματα Αδειοδότησης που ανακοινώθηκαν σήμερα από τη Microsoft επιδιώκουν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους. Η Microsoft έλαβε υπόψη τις προτάσεις των πελατών της, με στόχο τη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους των αδειών χρήσης, καθώς επίσης και την καλύτερη προσαρμογή τους στις ιδιαίτερες ανάγκες τις ελληνικής αγοράς. Έτσι, τα τριετή Προγράμματα Αδειοδότησης μπήκαν κάτω από την «ομπρέλα» του νέου προγράμματος Open Value, και κάθε εταιρία ανάλογα με τις ανάγκες της μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στο Open Value, το Open Value – Company Wide και το Open Value – Subscription.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα