Planet: Νέα έργα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 17:34

Σειρά διεθνών έργων μεσαίου μεγέθους ανέλαβε πρόσφατα η Planet Α.Ε. Τα έργα ανατέθηκαν το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, ξεκίνησαν να υλοποιούνται τον προηγούμενο μήνα και ο συνολικός προϋπολογισμός τους ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η PLANET είτε ως επικεφαλής κοινοπραξιών είτε μόνη της, ανέλαβε τα ακόλουθα έργα:

Βουλγαρία:

Ανάπτυξη Στρατηγικής για την Ενσωμάτωση της Υποδομής των Βουλγαρικών Σιδηροδρόμων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Συνδυασμένων Μεταφορών. H συνολική διάρκεια του έργου είναι οκτώ (8) μήνες, ενώ συνεταίρος σε αυτό είναι η ελληνική εταιρεία TREDIT Α.Ε.

Σύνταξη προδιαγραφών, τευχών δημοπράτησης και αξιολόγηση των προσφορών για την ανάπτυξη του πληροφοριακού συστήματος για την υλοποίηση του Κοινοτικού Κεκτημένου στον Τομέα των Αξιών/ Τίτλων, Συντάξεων και Ασφαλίσεων. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι έξι (6) μήνες.

Τεχνική βοήθεια για την οργάνωση χρηματοδοτικού μέσου (Grand Scheme), την αξιολόγηση και την επιλογή των προς χρηματοδότηση προτάσεων, και την παρακολούθηση της υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι δεκαπέντε (15) μήνες. Σύνταξη προδιαγραφών, τευχών δημοπράτησης και αξιολόγηση των προσφορών για το έργο προμήθειας για την ενίσχυση της Δημόσιας Διοίκησης για την υλοποίηση της Στρατηγικής για Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (e-Government). Η συνολική διάρκεια του έργου είναι έξι (6) μήνες.

ΠΓΔΜ

Ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (State Office for Industrial Property - SOIP) της ΠΓΔΜ και παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την εναρμόνιση της νομοθεσίας της χώρας στον τομέα της προστασίας των δικαιωμάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι εννέα (9) μήνες.

Κύπρος

Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της υλοποίησης της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL στην Κύπρο (2005-2008). Η διάρκεια του έργου καλύπτει το σύνολο της περιόδου εφαρμογής του Προγράμματος (2008)

Διοίκηση Έργου και συμμετοχή, ως συνεργάτης του κυρίου αναδόχου του έργου -01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ– Παροχή Υπηρεσιών Λειτουργικής Υποστήριξης και Συντήρησης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος για τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής (ΤΥΠ) της Κύπρου. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι δύο (2) χρόνια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα