Dionic: Συμφωνία με Macromedia

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2005 18:22

Η Atcom Α.Ε., μέλος του Ομίλου Dionic, υπέγραψε νέα συμφωνία με τη Macromedia για την πώληση και την εγκατάσταση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης και τηλεδιάσκεψης Macromedia Breeze 5 στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς (EMEA).

Οι καλές σχέσεις με τη Macromedia και οι προσπάθειες της εταιρείας μέσω του πελατολογίου της να προωθήσει το Macromedia Breeze 5 στις περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου είχαν αποτέλεσμα η Atcom Α.Ε. με τον τίτλο του Macromedia Alliance Partner να αποκτήσει το δικαίωμα πώλησης και παροχής υπηρεσιών σχετικών με το προϊόν σε όλη την Ευρώπη.

Η πλατφόρμα Macromedia Breeze 5 είναι εργαλείο τηλεδιάσκεψης και τηλεκπαίδευσης και προσφέρει τη δυνατότητα σε οργανισμούς για επικοινωνία, εκπαίδευση και παρουσίαση υλικού πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου.

Η λύση προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης συναντήσεων και εκπαίδευσης σε αληθινό χρόνο (real-time) μέσω της χρήσης web browser.

Η εταιρεία Atcom Α.Ε., συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στο χώρο των υπηρεσιών Διαδικτύου, δίνει ιδιαίτερο βάρος στις προσπάθειές της για συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού με βασικό σκοπό την όσο το δυνατόν υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στο πελατολόγιό της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα