Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Οι τράπεζες στο επίκεντρο»
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2005 10:25
UPD:10:42

Marfin Analysis: «Αναμένουμε οι επενδυτές να επικεντρωθούν στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου, μετά την ανακοίνωση καλών αποτελεσμάτων από την Τράπεζα Πειραιώς και σε αναμονή των αποτελεσμάτων για το εννιάμηνο από την EFG Eurobank μετά το κλείσιμο».

Egnatia Finance: «Αναμένουμε ο γενικός δείκτης να συνεχίσει να φλερτάρει με τα υψηλά εν μέσω θετικών συνθηκών στην αγορά και ήρεμου διεθνούς περιβάλλοντος. Το ενδιαφέρον αναμένεται να εστιαστεί σε εταιρείες που ανακοινώνουν ή έχουν ανακοινώσει τα αποτελέσματα εννεαμήνου».

Aspis Bank: «Η συνεχιζόμενη μείωση των τιμών του πετρελαίου αναμένεται να δώσει θετική ώθηση στις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα. Ανοδική τάση αναμένεται να ακολουθήσει και η ελληνική αγορά, καθώς μάλιστα τα αποτελέσματα εννεαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς και των ΕΛΠΕ ήταν ικανοποιητικά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οι μετοχές της Eurobank, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και της Δέλτα Συμμετοχών και Chipita» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/11/10/1118044.htm .

Fortius Finance: «Αν και δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ανακοίνωση των καλύτερων εκ των αναμενόμενων αποτελεσμάτων των Ελληνικών Πετρελαίων και της Τράπεζας Πειραιώς μη ουσιαστικά νέα, η στάση αναμονής που επικρατεί στο ΧΑ δεν πιστεύουμε ότι θα μεταβληθεί, εκτός από εκείνη την περίπτωση που υπάρξουν σημαντικές αναβαθμίσεις των ΤΣ των προαναφερθέντων μετοχών, τονώνοντας τη ζήτηση από το εξωτερικό. Η πορεία των ευρωπαϊκών δεικτών και η κίνηση της Eurobank (ανακοινώνει τα αποτελέσματα 9μήνου μετά το πέρας της συνεδρίασης) αναμένεται να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τη σημερινή συνεδρίαση».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα