Νέα κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από την Cosmoκάρτα

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2005 11:38

Την εμπορική διάθεση της νέας «Προνομιακής» κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας για την Cosmoκάρτα ξεκινά η Cosmote προσφέροντας, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά χρεώσεις συμβολαίου, χωρίς πάγια και χωρίς δεσμεύσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «Προνομιακή» κάρτα ανανέωσης, αξίας 20 ευρώ, προσφέρει στους πελάτες της Cosmoκάρτα φθηνότερη χρέωση κατά 30% για κλήσεις προς όλα τα σταθερά και κινητά εθνικά δίκτυα. Η προνομιακή χρέωση διαμορφώνεται σε 0,0038 € / δευτ. σε σύγκριση με τη συνήθη χρέωση 0,0055 € / δευτ.

Η μειωμένη χρέωση ισχύει για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας κάρτας είναι ότι ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να καταναλώσει το ποσό εντός της προνομιακής περιόδου. Ακόμα και όταν η περίοδος αυτή λήξει, ο πελάτης δεν χάνει το υπόλοιπό του, αλλά αντιθέτως έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ποσό που απομένει με τη συνήθη χρέωση, τόσο για κλήσεις όσο και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία. Επιπλέον, μέσα στην περίοδο των 30 ημερών ο πελάτης μπορεί να ανανεώσει το υπόλοιπό του είτε με νέα «Προνομιακή» κάρτα είτε με οποιαδήποτε απλή κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, απολαμβάνοντας τη μειωμένη χρέωση.

Στην περίπτωση ανανέωσης με χρήση της νέας «Προνομιακής» κάρτας εντός της προνομιακής περιόδου, τότε η έκπτωση συνεχίζει να ισχύει για 30 ημέρες από την τελευταία ενεργοποίηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα