Μετά τη Διϋπουργική οι ανακοινώσεις για την Ολυμπιακή

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2005 14:33

Η πορεία του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής και η προοπτική της εταιρείας ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κυβερνητικής, ανακοινώσεις για το μέλλον της Ολυμπιακής θα γίνουν το βράδυ μετά τη συνεδρίαση της διϋπουργικής Επιτροπής, όπου θα γνωστοποιηθεί και η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Ο υπουργός Μεταφορών παρατήρησε πως «μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 14 Σεπτεμβρίου, όλα πια έχουν αλλάξει για την Ολυμπιακή».

Σύμφωνα με κύκλους του τπουργείου Μεταφορών, επίκειται η κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας με τη συμμετοχή και του Δημοσίου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος και την Πέμπτη ο κ. Λιάπης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος θα αρχίσει διαβουλεύσεις, μετά από την εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα νέο μεικτό σχήμα, ενώ ειδικός σύμβουλος με εξειδίκευση στα αεροπορικά θα καταρτίσει για τους επόμενους δύο μήνες το επιχειρησιακό σχέδιο της νέας εταιρείας.

Πηγή ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα