Man Group Plc: 16% χαμηλότερα κέρδη το εξάμηνο

Αύξηση της επίδοσης των αμοιβών
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 10:13

ΜΕΙΩΣΗ σε ποσοστό 16% σημείωσαν το πρώτο εξάμηνο της χρήσης τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας hedge fund στον κόσμο, Man Group Plc, μετά τα έκτακτα κέρδη που εμφάνισε πέρυσι. Η επίδοση των αμοιβών, εκτινάχθηκε περισσότερες από πέντε φορές, καθώς οι αποδόσεις των επενδύσεων βελτιώθηκαν.

Τα καθαρά κέρδη το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, υποχώρησαν στα 455 εκατ. δολ. από 541 εκατ. δολ., πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας που εδρεύει στο Λονδίνο. Πέρυσι, τα έκτακτα κέρδη της ήταν ύψους 202 εκατ. δολαρίων.

Η εταιρεία ανέκαμψε από τη μείωση των εισροών κεφαλαίων, μετά την άνοδο των αμοιβών που εισπράττει όταν οι επενδύσεις αποδίδουν για τους πελάτες της.

Η Man Group ανακοινώνει τα κέρδη της βάσει των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, για πρώτη φορά. Τα έκτακτα κέρδη της, δεν έχουν συμπεριληφθεί αυτήν την φορά. Εξαιρουμένων των εκτάκτων εσόδων, τα κέρδη της αυξήθηκαν 57%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Η επίδοση των αμοιβών αυξήθηκαν στα 166 εκατ. δολ. το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, έναντι 31 εκατ. δολ. κατά την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο. Οι αμοιβές από τη διαχείριση, αυξήθηκαν στα 327 εκατ. δολ. από 226 εκατ. δολ., σύμφωνα με την ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα