Τράπεζα Πειραιώς: Νέα φιλοσοφία στο Private Banking

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 12:33

Μία διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με ό,τι κυριαρχεί μέχρι σήμερα στην αγορά με την έννοια Private banking υιοθετεί η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση.

Στόχος, όπως επισημαίνεται, είναι η προσφορά προς τον πελάτη του συνόλου των νέων και σύγχρονων υπηρεσιών που αφορούν όχι μόνον διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου αλλά και τη διαχείριση του συνόλου της περιουσίας του (Wealth Management).

Ειδικότερα, η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του Wealth Management που αποτελεί μετεξέλιξη των κλασσικών υπηρεσιών Private Βanking απευθύνεται πλέον στις εξατομικευμένες ανάγκες των ιδιωτών πελατών της, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος παράλληλα στην αξιοποίηση της περιουσίας ταμείων και Ασφαλιστικών Οργανισμών.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει το Wealth Management της Τράπεζας Πειραιώς περιλαμβάνονται η αντιμετώπιση φορολογικών θεμάτων, η διαχείριση συνολικών κινδύνων σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων (από προσωπικές επιχειρήσεις μέχρι οικογενειακές υποχρεώσειs), κληρονομικά ζητήματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις σε έργα τέχνης.

Επικεφαλής του Wealth Management της Τράπεζας Πειραιώς έχει αναλάβει ο κ. Ευάγγελος Ντουνιάς με μακρά εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Ο κ. Ντουνιάς έχει διατελέσει επικεφαλής του Private Banking της Citibank στην Ελλάδα καθώς και στέλεχος της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro Bank.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα