DailyFx.gr: Τα σενάρια πριν και μετά την ανακοίνωση των NFPs

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 10:25
UPD:14/02/2014 14:47

Η ανακοίνωση που περιμένουν όλα οι traders έχει φτάσει με τα ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά σε αρκτούς τομείς. Η αντίδραση της αγοράς μετά την ανακοίνωση των NFPs θα μας δώσει τις ενδείξεις για την κίνηση σε USD και χρηματιστήρια το ερχόμενο διάστημα. Πως θα ανακοινωθούν οι νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ; Θα υπάρξει σημαντική μεταβολή από τις εκτιμήσεις; Τι θα γίνει αν έχουμε μια θετική εξέλιξη αυτό το μήνα;

Σημαντική μείωση παρατηρήθηκε στις νέες θέσεις εργασίας των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, με πολλούς αναλυτές να κάνουν λόγο για πρόβλημα λόγω του πολικού ψύχους. Η σημερινή ανακοίνωση που έχει ως μέση εκτίμηση τις 175.000 έρχεται αυξημένη κατά 136% σε σχέση με την προηγούμενη, επιχειρώντας και πάλι να επιστρέψει κοντά στον μέσο όρο των τελευταίων 12 μηνών.

Παράλληλα θα πρέπει να δώσουμε προσοχή και στο ποσοστό ανεργίας που αναμένεται σταθερό στο 6.7%, με το στόχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας να βρίσκεται στο 6.5% του Νοεμβρίου του 2008.

Δείτε LIVE την ανακοίνωση μέσω του Dailyfx.gr


Στις 15:15 κάνουμε live trading την ανακοίνωση των Νέων θέσεων εργασίας των ΗΠΑ στο Greek Trading Room του DailyFX και σας περιμένουμε να λάβετε συμμετοχή εδώ.

Την ίδια ώρα τρέχει και ο σχετικός διαγωνισμός στο forum του dailyfx όπου μπορείτε να δώσετε την πρόβλεψη σας, διεκδικώντας το βραβείο του μήνα.


Πηγή: DailyFx.gr

Ανοίξτε ένα ΔΩΡΕΑΝ FXCM Δοκιμαστικό Λογαριασμό



Προτεινόμενα για εσάς