DailyFx.gr: Οι νέες θέσεις εργασίας των ΗΠΑ «δείχνουν» το δρόμο

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 10:46
UPD:20/01/2014 17:32

Θα συνεχιστεί ή όχι το tapering; Ένας ακόμη καλός αριθμός και αναμένεται συνέχεια στον περιορισμό της ποσοτικής χαλάρωσης απο τη Fed.

H απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθεί μετά την ανακοίνωση των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Η σημαντικότερη ανακοίνωση του Ιανουαρίου γίνεται αυτή την Παρασκευή 10/01 στις 15:30 και αφορά τη μεταβολή στις νέες θέσεις εργασίας εκτός του γεωργικού τομέα στην Αμερική (NFPs).

**** Δείτε live το έκτακο Webinar του Greek Trading Room για την ανακοίνωση των NFPs****

Η πρόβλεψη που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι για 195.000 νέες θέσεις, μειωμένες κατά 8.000 από τον περασμένο μήνα. Ποιά είναι η δική σας πρόβλεψη;

Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του DAILYFX και κερδίστε ένα αναμνηστικό δώρο από την FXCM και one-to-one coaching πάνω σε στρατηγικές trading και διαχείριση ρίσκου.



Πρόβλεψη για τις νέες θέσεις εργασίας Δεκεμβρίου: 195.000
Νέες θέσεις εργασίας Οκτωβρίου: 203.000

Λίγα λόγια για την ανακοίνωση: Η ανακοίνωση αυτή αξιολογείται ως ιδιαίτερης βαρύτητας, μιας και θεωρείται η πιο ολοκληρωμένη σχετικά με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα ακολουθείται και από πολιτικές πιέσεις, δεδομένου ότι η Fed είναι υπεύθυνη να κράτα τις Νέες Θέσεις Εργασίας σε υγιή επίπεδα τροποποιώντας τα επιτόκια ανάλογα. Ένα υψηλό νούμερο προμηνύει δυνητικές πιέσεις στον πληθωρισμό με αποτέλεσμα η Fed να το αντιμετωπίζει με αύξηση των επιτοκίων. Στην αντίθετη περίπτωση, σταθερή μείωση των νέων θέσεων εργασίας δείχνει ότι η οικονομική κατάσταση επιδεινώνεται και καθιστά πιθανή τη μείωση επιτοκίων από τη Fed.

Στόχος: Ο στόχος είναι να προβλέψουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια τον αριθμό νέων θέσεων εργασίας.

Κανονισμός: Οι απαντήσεις δίνονται με ένα απλό reply, βάζοντας τον αριθμό που πιστεύετε. Δεκτές είναι όλες οι απαντήσεις μέχρι τις 10/01 στις 15:29:59. Κάθε χρήστης μπορεί να απαντήσει μόνο μια φορά. Εαν δεν είστε μέλος και θέλετε να συμμετέχετε, μπορείτε να το κάνετε με μια απλή εγγραφή. Όποιος βρει τον αριθμό πρώτος (χρονικά) κερδίζει ανεξάρτητα αν το βρήκαν και άλλοι.

Νικητής: Εκείνος που θα μπορέσει να προβλέψει τον αριθμό με την μεγαλύτερη ακρίβεια. Για παράδειγμα, αν οι νέες θέσεις εργασίας ανακοινωθούν π.χ στις 171.000 και ο χρήστης ΑBC έχει μια εκτίμηση για 170.000 χωρίς να υπάρχει κάποιος άλλος πιο κοντά, τότε αυτός θα είναι ο νικητής.

Έπαθλο:

1.Βραβείο FXCM

2.One-to-one coaching ή conference call πάνω σε στρατηγικές trading και διαχείριση ρίσκου.

Σας περιμένω!


Πηγή: DailyFx.gr

Ανοίξτε ένα ΔΩΡΕΑΝ FXCM Δοκιμαστικό Λογαριασμό



Προτεινόμενα για εσάς