DailyFx.gr: Η αγορά μας επιφύλασε δυναμικό γύρισμα

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 17:24
UPD:05/12/2013 10:17

Η ανακοίνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης που περίμενε η αγορά σήμερα ήρθε κάτω από τις εκτιμήσεις δίνοντας αρνητικό τόνο στο USD. Οι βασικότερες ισοτιμίες επιστρέφουν μετά την ανακοίνωση με την ημέρα να αποδεικνύεται «εκνευριστική» για τους επενδυτές καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρη τάση στην αγορά.

Τα EUR/USD και GBP/USD ξεκίνησαν δυναμικά πριν το άνοιγμα του Λονδίνου, στη συνέχεια δέχτηκαν πιέσεις και λόγω της καλύτερης ανακοίνωσης των οικοδομικών αδειών των ΗΠΑ, και στη συνέχεια επιχειρούν να επιστρέψουν μετά την καταναλωτική εμπιστοσύνη που βγήκε κάτω από τις εκτιμήσεις. Ξεκάθαρη τάση υπάρχει μόνο στα commodity currencies που συνεχίζουν να κινούνται πτωτικά και έχουν διασπάσει σημαντικές στηρίξεις.

Το AUD/USD διαπραγματεύεται 0.67% χαμηλότερα, την ώρα που το NZD/USD χάνει 0.48%. Οι μεγαλύτερες απώλειες της ημέρας όμως είναι για το AUD/JPY με το -0.87%.

Σε αρνητικό πρόσημο κινείται η Ευρώπη με τον ισπανικό δείκτη μόνο να ξεχωρίζει με το +0.14%. Μικρή διάθεση για τα εμπορεύματα που κινούνται οριακά χαμηλότερα.


Πηγή: DailyFx.gr

Ανοίξτε ένα ΔΩΡΕΑΝ FXCM Δοκιμαστικό Λογαριασμό



Προτεινόμενα για εσάς