DailyFx.gr: Όλο και πιο κοντά σε deal στην Αμερική

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 08:54
UPD:23/10/2013 12:17

Καθώς το πολιτικό «παιχνίδι» με θύμα τον Αμερικανό πολίτη συνεχίζεται, ο Γερουσιαστής Reid δήλωσε ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος όσον αφορά την επίτευξη μιας συμφωνίας για την επαναλειτουργία της αμερικανικής κυβέρνησης μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.

Οι Αμερικανοί, δυσκολεύονται να συμφωνήσουν σε βασικά ζητήματα και όλα δείχνουν ότι θα επιχειρήσουν να σπρώξουν το πρόβλημα μερικούς μήνες αργότερα όπου θα ξαναπεράσουμε από την ίδια διαδικασία και από τους νέους φόβους για την αμερικανική χρεοκοπία.

Citi και State Street επιχειρούν να βάλουν περιορισμούς στο όριο των κρατικών ομολόγων τα οποία μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος προκειμένου να λάβει ένα δάνειο.

Κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης, η RBA δημοσίευσε τα πρακτικά της. Σύμφωνα με αυτά, τα μέλη της κεντρικής Τράπεζας δεν έχουν αποκλείσει μια νέα μείωση επιτοκίων, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι άμεσο, καθώς θεωρούν ότι υπάρχει ήδη σημαντική στήριξη.

Από την άλλη, θετικά είναι και τα νέα από την Κίνα, καθώς οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση του ΑΕΠ γεγονός που θα αυξήσει κι άλλο τη διάθεση για ρίσκο. Τα commodity currencies κινούνται καλύτερα από κάθε άλλο νόμισμα, ενώ ισχυρή στήριξη εξακολουθούν να έχουν και οι χρηματιστηριακοί δείκτες.

Γράφημα AUD/USD



Σ1: 0,9525          Α1: 0,9550
Σ2: 0,9500          Α2: 0,9630
Σ3: 0,9440          Α3: 0,9700


Πηγή: DailyFx.gr

Ανοίξτε ένα ΔΩΡΕΑΝ FXCM Δοκιμαστικό Λογαριασμό



Προτεινόμενα για εσάς