Ναυτιλιακό συνέδριο «Ν»: Οι μικροί εφημεριδοπώλες που έκλεψαν την παράσταση

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 11:43
UPD:13:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτ

Άρωμα μίας άλλης εποχής πλημμύρισε την αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που φιλοξένησε το 6ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής.

Ως υπόμνηση της μακρόχρονης ιστορίας της εφημερίδας, που υπήρξε και παραμένει σημείο αναφοράς για τον οικονομικό Τύπο στην Ελλάδα, μικροί εφημεριδοπώλες ξεχύθηκαν στην αίθουσα μοιράζοντας φύλλα της «Ναυτεμπορικής» σε όσους έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο, το πρώτο της νέας εποχής της εφημερίδας.

PATERAKIS PHOTO/PATERAKI NIKI

Στην πολυετή πορεία της «Ναυτεμπορικής», αλλά και στους νέους δρόμους που χαράσσει η νέα διοίκηση με «πυξίδα» την εγκυρότητα και την αξιοπιστία εστίασε ο εκδότης της «Ν» Γιώργος Μελισσανίδης. Όπως ανέφερε, «η ’Ναυτεμπορική’ ιδρύθηκε στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και από τα πρώτα φύλλα της επικεντρώθηκε στην καταγραφή των πεπραγμένων της ισχυρότερης βιομηχανίας του κόσμου. Στις δεκαετίες που μεσολάβησαν εξέλιξε το περιεχόμενό της, το εμπλούτισε με νέους τομείς ανάλυσης των γεγονότων, αναβάθμισε την εικόνα της όπως και τη λογική προσέγγισης της ειδησεογραφίας, επεκτάθηκε και στον Ηλεκτρονικό Τύπο. Αλλά ουδέποτε παρέκκλινε από τις βασικές αρχές της, την εγκυρότητα, την αξιοπιστία, την αμεροληψία, την αντικειμενικότητα».

«Η νέα ιδιοκτησία συνεχίζει στην ίδια γραμμή, με ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και βελτίωσης των υπηρεσιών της εφημερίδας και του διαδικτυακού της τόπου. Σύντομα θα συνεχίσει και μέσω της τηλεόρασης, μέσω του naftemporiki.tv» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι «η Ναυτεμπορική να παραμείνει πρώτη επιλογή κάθε αναγνώστη που επιζητεί τη σωστή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα