Μπάσκετ: «Πάτησε γκάζι» στο β΄ μέρος ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 16:41
UPD:17:55
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στα πρώτα 20 λεπτά, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι με ηγέτη τον Κώστα Γκαγκαλούδη (15 πόντους) κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσια τους «πράσινους».

A- A A+

Την 21η νίκη του στην Α1 πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αυτή την φορά εκτός έδρας επί του Ίκαρου Χαλκίδας με 85-64, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στα πρώτα 20 λεπτά, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι με ηγέτη τον Κώστα Γκαγκαλούδη (15 πόντους) κατάφεραν να κοντράρουν στα ίσια τους «πράσινους». Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (42-42), αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη «πάτησε γκάζι» κι έφτασε στην άνετη νίκη, χάρις στην οποία ουσιαστικά «καθάρισε» την πρωτιά της κανονικής περιόδου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, είχε την ευκαιρία να δώσει...ανάσες στους Δημήτρη Διαμαντίδη (έπαιξε ένα ημίχρονο) και Λουκά Μαυροκεφαλίδη (σχεδόν 5.30 λεπτά) ενώ πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Ραμέλ Κάρι (13 λεπτά), μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Οι «πράσινοι» έκαναν συντήρηση δυνάμεων, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Top 16 της Ευρωλίγκας, εκεί, όπου κατά πάσα πιθανότητα το τεχνικό τιμ της ελληνικής ομάδας θα έχει στη διάθεσή του και το Τζέιμς Γκιστ, που απουσίασε λόγω τραυματισμού.

Ο Μάικ Μπράμος, μετά την εκπληκτκή του εμφάνιση με την Φενερμπαχτσέ, έδωσε συνέχεια στο...ρεσιτάλ από τα 6.75, αυτή την φορά με 4/5 και συνολικά 16 πόντους (είχε και 2/2 δίποντα). Πολύ καλός ήταν και ο Φώτσης με 12 πόντους.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά γνώρισαν άλλη μία ήττα και παραμένουν σε...τροχιά υποβιβασμού. Εκτός του Γκαγκαλούδη, πολύ καλοί ήταν και οι Ρόμπερσον, Ασκα, που τελείωσαν τον αγώνα με 12 πόντους ο καθένας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις