Μπάσκετ: Πρωτάθλημα με το μυαλό στην...Ισπανία

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 11:04
UPD:16:18
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο «αιωνίων» με τους σημερινούς τους αντιπάλους είναι πολύ μεγάλη κι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πετύχουν τις νίκες που θέλουν για να «σφραγίσουν» την 1η και 2η θέση της κανονικής περιόδου.

A- A A+

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν σήμερα τον Ίκαρο Χαλκίδας και τον Πανελευσινιακό αντίστοιχα (22η αγωνιστική), με το μυαλό τους, όμως, στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα επί ισπανικού εδάφους με Μπαρτσελόνα και Μάλαγα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο «αιωνίων» με τους σημερινούς τους αντιπάλους είναι πολύ μεγάλη κι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πετύχουν τις νίκες που θέλουν για να «σφραγίσουν» την 1η και 2η θέση της κανονικής περιόδου. Θεωρείται βέβαιο ότι οι προπονητές των «πρασίνων» και των «ερυθρόλευκων» θα ξεκουράσουν κάποιους παίκτες, έτσι ώστε οι ομάδες να παραταχθούν φρέσκιες την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στους Ίβηρες.

Απών από την 10άδα του Παναθηναϊκού θα είναι ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα δοθεί στον Κάρι, που προέρχεται από τραυματισμό και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου με την Φενερμπαχτσέ. Πρίντεζης και Περπέρογλου θα απουσιάσουν από τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιάνους. Πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει και ο Μπρεντ Πετγουέι, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το σημερινό πρόγραμμα: Ίκαρος Χαλκίδας-Παναθηναϊκός 15:00 NS3, Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ 16:00, Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός 19:15 ΔΤ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις