Μπάσκετ Α1: Σε Ιλίσια και Πυλαία τα ντέρμπι

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 10:26
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, που εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό που θα παρουσιαστεί με δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, τους Μλάντεν Πάντιτς και Μπράιαν Χόπκινς.

Ως... τελικό αντιμετωπίζει ο Ηλυσιακός την αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό των Ιλισίων, με την ομάδα του Τζίμη Κουστένη να βρίσκεται στην τελευταία θέση πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της περιόδου και να ψάχνει εναγωνίως για βαθμούς.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, από την άλλη, διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ και μόνο αδιάφορος δεν θα εμφανιστεί στην Αθήνα, ενώ μάχη για να μπουν στα πλέι οφ επίσης ο Απόλλωνας με τα Τρίκαλα, που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην Πάτρα.

Στην τελευταία αναμέτρηση του Σαββάτου, η Νέα Κηφισιά θα διεκδικήσει την τέταρτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με στόχο να «αναρριχηθεί» από την πέμπτη στην τέταρτη θέση της κατάταξης, εκεί που βρίσκεται τώρα ο «Δικέφαλος». 

Το πρόγραμμα: 

16:00  Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος       
16:00  Ηλυσιακός-Άρης               
17:00  Απόλλων Πάτρας-Τρίκαλα          
18:00  ΠΑΟΚ-ΑΕ Ν. Κηφισιάς       

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις