Σούπερ Λίγκα: Κλείσιμο αυλαίας με ντέρμπι ουραγών

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014 13:00
UPD:15:50
ICON PRESS/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στο ντέρμπι των ουραγών της Σούπερ Λίγκας οι γηπεδούχοι «κίτρινοι» δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα, αφού με συγκομιδή μόλις 11 βαθμών κατέχουν την τελευταία θέση στην κατάταξη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με τη συνάντηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται απόψε (19:30) η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στο ντέρμπι των ουραγών της Σούπερ Λίγκας οι γηπεδούχοι «κίτρινοι» δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα, αφού με συγκομιδή μόλις 11 βαθμών κατέχουν την τελευταία θέση στην κατάταξη.

Όχι βέβαια ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα, αφού με 14 βαθμούς είναι προτελευταία και θα πρέπει να συλλέξει πόντους και μακριά από τη Ριζούπολη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην αποψινή συνάντηση θα αναμετρηθούν δύο αντίπαλοι που διαθέτουν από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (29 γκολ παθητικό ο Άρης, 31 ο Απόλλωνας) αλλά και «ισχνές» επιθέσεις (14 και 17 τα γκολ, αντίστοιχα).

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σκοράρει μόλις πέντε γκολ σε οκτώ αγωνιστικές ως γηπεδούχος, ενώ στην έδρα της δεν έχει νικήσει ακόμη τη φετινή περίοδο!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις