Σούπερ Λίγκα: Επική ανατροπή στα Πηγάδια ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 21:24
UPD:23:05
Icon/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Με γκολ του Κώστα Κατσουράνη στο 87΄ και του Λίνο στο 91΄ ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη (1-2), στο προτελευταίο χρονικά ματς της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η αναμέτρηση στην έδρα της ακριτικής ομάδας, η οποία μέσα σε 5 λεπτά είδε τους κόπους της να πηγαίνουν χαμένοι. Μέχρι το 87ο λεπτό η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ είχε το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Μάνταλου στο 13΄.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν το έβαλε κάτω. Έχασε τεράστιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ισοφαρίσει με τους Σαλπιγγίδη (37΄) και Λούκας (43΄) και κατάφερε έστω και στο τέλος να φέρει τα πάνω κάτω και να μπει με το...δεξί στο 2014.

ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Κώστας Κατσουράνης με δυνατό σουτ, τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, μετά από κόρνερ του Λίνο έφερε το ματς στα ίσια. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και με τον τρόπο αυτό διατήρησε τους Θεσσαλονικείς στη 2η θέση της βαθμολογίας, 10 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις