Σούπερ Λίγκα: Με το...δεξί στο 2014 ο Πανθρακικός

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 19:10
UPD:19:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανθρακικός - Λεβαδειακός για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο γήπεδο της Κομοτηνής.

A- A A+

«Ποδαρικό» με νίκη στο 2014 έκανε ο Πανθρακικός, που επιβλήθηκε με 1-0 του Λεβαδειακού στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων, που είχαν τη «μερίδα του λέοντος» στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, δύο δοκάρια, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να διαφυλάξουν το 0 στην άμυνα. Τα κατάφεραν για 75 λεπτά, αλλά δεν άντεξαν περισσότερο...

Με τον Πανθρακικό να φτάνει κοντά στο γκολ στο 5΄ ξεκίνησε το ματς στην Κομοτηνή. Το οριζόντιο δοκάρι, όμως, σταμάτησε την πορεία της μπάλας μετά το κόρνερ του Τζάνη. 

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν...μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο, «καθαρή» φάση στη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού δεν δημιούργησαν μέχρι το 42ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που και πάλι έφτασαν κοντά στην επιτυχία στο 37΄ με το σουτ του Ντιόγκο από καλή θέση να περνάει άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Λεβαδειακός έφτασε μία ανάσα από το 0-1, αλλά το σουτ του Ορτέγκα, στην ουσιαστικά ανυπεράσπιστη εστία του Σέρεμετ, δεν βρήκε στόχο. Ένα λεπτό μετά, στο 43΄, ο Κάσες σημάδεψε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Πρζιρόφκσι.

Η ομάδα του Μάντζιου ήταν καλύτερη και στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε από την αρχή με πλαγιοκοπήσεις και με σέντρες, αλλά η άμυνα του Λεβαδειακού, που μέχρι το παιχνίδι αυτό ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας, λειτουργούσε πολύ καλά. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Λαδάκη να διώχνουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των Βοιωτών.

Η «λύτρωση» για τον Πανθρακικό ήρθε στο 75΄ με την κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, Ιγκόρ, μετά το γύρισμα του Κάσες. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις